شناخت عسل طبیعی
تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی – بخش دوازدهم
ویژگی اسیدی عسل طبیعی
عسل طبیعی دارای خاصیت اسیدی بوده و نگهداری و بسته بندی آن در ظروف فلزی بسیار خطرناک است ؛ زیرا اسید موجود در عسل موجب خوردگی فلزات می شود سپس آن با مواد قندی عسل طبیعی مخلوط می شود و روی کیفیت عسل تاثیر می گذارد . سالم ترین روش نگهداری عسل در حجم کم ظروف شیشه ای ، لعابی یا سفالی است .
برای نگهدار عسل به حجم زیاد باید از ظروف استیل ، گالوانیزه و یا ظروفی که سطح داخلی آنها بوسیله مواد مقاوم به اسید عسل پوشیده شده باشد ، استفاده نمود .