گالری شناخت عسل
تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا عسل طبیعی به علت قیمت بالایی که دارد همواره مورد توجه سودجویان خلافکار بوده که با دست زدن به تقلب در آن درآمد زیادی نصیب آنان می شود.
گاهی اوقات عمدا یا اجبارا عسل را از تغذیه مصنوعی زنبوران با آب و شکر تهیه می کنند و آن را به جای عسل طبیعی می فروشند. این عسل تقلبی تفاوت بسیاری با عسل طبیعی دارد از جمله اینکه هرگز عطر و بوی عسل طبیعی را ندارد و مزه آن نیز مانند عسل طبیعی نیست.
گاهی اوقات افراد متقلب عسل طبیعی را با شکر یا گلوکز مایع مخلوط می کنند و عسل صنعتی تولید می کنند که این نیز تقلب در استحصال عسل محسوب می شود.
دولت امریکا در سال 1926 مخلوط کردن عسل طبیعی با هر نوع ماده قندی دیگر را جرم قلمداد کرد.
علاوه بر عطر و بو، مزه و رنگ ، عسل طبیعی را می توان بر اساس آزمایش نیز تشخیص داد.
امروزه آزمایشگاههای تخصصی عسل طبیعی وجود دارند که فاکتورهای مختلفی از عسل را تست می کنند. فعلا این بهترین روش ممکن برای تشخیص عسل طبیعی از عسل مصنوعی و تجاری (تقلبی) می باشد هرچند جدیدا راههایی برای دور زدن این تست ها هم ابداع شده که بعلت بدآموزی از بازگویی آنها معذوریم.